fredag 2. september 2016

Bønn i hverdagen for unge voksne

Dette er gruppen for deg mellom 20 og 30 a r som ønsker a ndelig pa fyll i en hektisk hverdag. Vi møtes hver onsdag kl. 16.30 i ungdomslokalet - ned trappen bak St. Olav domkirke. Der har vi en refleksjon eller lesning fra en oppbyggelig bok fulgt av en kort samtale. Vi snakker om konkrete, praktiske tema som har relevans for oss som unge kristne. Vi avslutter med bønn og samvittighetsransakelse. Senest kl. 17.30 ga r vi til kirken for sakramentsandakt og skriftema l for den som ønsker. Vi deltar sa i kveldsmessen kl. 18.00.
Oppstart er onsdag 14. september, på festen for korsets opphøyelse. 
Det krever ingenting a komme - velkommen!

torsdag 1. september 2016

Bloggstatistikk - land

HVOR BLIR BLOGGEN LEST?


LAND

KART

DIAGRAM




mandag 29. august 2016

Katekese - førstekommunion - konfirmasjon

Alle nye og gamle elever i skolealderen 2. til 9. klasse inviteres
til å delta i katekesen
Katekese er religionsundervisning for barn og ungdom.
Førstekommunionsundervisningen er for barn i 2. og 3. klasse.
Konfirmasjonsforberedelsene strekker seg over to år. Det første året er for 8.klasse, og legges opp sammen med søndagskatekesen. Det siste forberedelsesa ret er for 9.klasse. Dette er et opplegg som foregår på søndager. For mer informasjon for undervisningsdatoer og påmelding,
se www.stolavmenighet.info/katekese


søndag 28. august 2016

Nuntius fratrer - feirer messe i St. Olav

Henryk Józef Nowacki
Den apostliske nuntius, erkebiskop Henryk Józef Nowacki, skriver i et brev til biskopene i Norden at pave Frans har godtatt hans tilbaketreden som sendemann til de nordiske land. Han vil avslutte sitt arbeide og forlate Stockholm den 20. februar.
Vi har imidlertid gleden av å motta erkebiskop Nowacki i Oslo mandag den 23. januar. Han feirer pontifikalmesse i St. Olav domkirke kl. 18 og møter geistligheten efterpå. Dere er alle hjertelig velkommen til messen. Ved den anledning vil vi takke ham offisielt for alt han gjort for oss i de drøye fire år han har vært vår nuntius.