tirsdag 2. april 2013

Fransiskushjelpens Gatetjeneste søker frivillige sykepleiere!


Sykepleie på Hjul er en del av Fransiskushjelpens Gatetjeneste. Vi jobber oppsøkende i Oslos rus- og prostitusjonsmiljø og har skadereduksjon som hovedmål. Vi deler ut rent brukerutstyr, utfører sårstell, drar på hjemmebesøk og gjør rus- og helsevurderinger.... Arbeidet foregår hovedsakelig fra bil. I sommer gjennomfører vi et prosjekt hvor vi har en kombinasjon av frivillige og ansatte sykepleiere som bemanner bilen vår. Vi søker derfor engasjerte frivillige som vil lære mer om vår brukergruppe og samtidig bidra konkret i våre tjenester.

Vi leter etter sykepleiere som kan bidra ved å jobbe frivillig hver 3. eller 4. fredag eller lørdag i perioden 1. juni – 7. september 2013. Arbeidet er ulønnet. Grundig opplæring og kontinuerlig oppfølging gis. Som frivillig møter du på jobb kl. 10 og jobber frem til kl 16. En fast, erfaren ansatt tar seg av alt administrativt arbeid, og jobber sammen med deg hele vakten.

Sykepleie på Hjul er godt kjent i Oslos rus- og prostitusjonsmiljø, og vi treffer opp til 80 mennesker om dagen. Som frivillig sykepleier hos oss vil du få en unik arbeidspraksis som vil gi deg mulighet til å lære mye om skadereduksjon og helsefremmende sykepleie for mennesker med rusavhengighet.

Vil du vite mer om å være frivillig hos oss? Ta kontakt med leder av Gatetjenesten Jenny Sandaker på jsandaker@fransiskus.no eller telefon 22 70 76 80.

Formelle krav:
Autorisert sykepleier
Førerkort klasse B
Flytende norsk muntlig