onsdag 23. februar 2011

Populær dåpsklubb


Over 8 000 barn er medlemmer i Norges største og eneste dåpsklubb, TRIPP TRAPP. Tripp-trapp har en katolsk variant. Meld inn ditt barn til Kateketsisk senter.

Dåpsklubben TRIPP TRAPP er et tilbud for foreldre, besteforeldre, faddere eller andre voksne som ønsker at et barn de er glad i skal få opplæring i kristen tro. Tre ganger i året får barnet tilbud om en pakke fra IKO-Forlaget. Pakken kan inneholde bøker, CD-er, DVD-er, tøyprodukter eller ande produkter.

– Klubben tilbyr produkter til hjemmet som barn og foreldre kan bruke sammen. De kan lese, lære og undre seg over innholdet i bøkene, lytte til CDene og se DVDene i fellesskap, sier Cecilie Holdø som er daglig leder av klubben.

IKO-Forlaget, som drifter klubben, ønsker å videreformidle bibelfortellinger til barna, men også å presentere de gode skjønnlitterære fortellingene til dem. Holdø mener skjønnlitterære fortellinger kan formidle at verden består av mer enn det vi kan ta og føle på. – Å hjelpe barn til å leve livet og finne meningen med det – det er teologi på sitt beste, sier hun.

TRIPP TRAPP er for barn mellom 0-12 år. Klubben har ingen krav til minstekjøp, og som i andre bokklubber kan man velge å avbestille pakkene.

– Vi ønsker at flere skal oppdage klubben vår, og se at et medlemskap kan gjøre kristentroen levende i hjemmet. Fortellinger, musikk, samtale og ritualer som lystenning, aftenbønner og lignende er små aktiviteter som vil kunne styrke fellesskapet i familien, og dessuten gi troen en plass i barnets hverdag, sier Cecilie Holdø.

Se http://www.tripptrapp-klubben.no/ for mer informasjon.


..