fredag 5. juni 2009

Flere katolske blogger...

Gud er god og bloggene blomstrer i Herrens vingård...
Her presenteres noen nye tilskudd i den katolske kirkes mangfold av store og små blogger:

I am Catholic because I am an anonymous sinner, if you like it, because I am weak and I need strong medicine, and because only God can save me. But first I have to give up believing that I am the centre of the universe and that I can save myself...

..
Grimkjell
Trøndersk legmann, virker for kristendommens utbredelse i Norge. Grimkjell spiller en relativt tilbaketrukket rolle med kone og barn på Mortensrud i Oslo. Grimkjell er et åsted for trøndersk-katolske betraktninger og gromtaler over ymse tanker og ord, gjerninger og forsømmelser i fortid og nåtid.
En dypt tenkende, men høyt svevende katolikk som elsker dyr, filmer, vin, bøker og andre land og kulturer. Om jeg har greie på noe av det kan andre avgjøre..
Herrens Hund
Bloggens navn, Herrens hund, kommer fra Den Hellige Dominikus sin tid. De første brødrene han sendte ut for å preke ble kalt dominikanere, som ofte ble misforstått med de latinske ordene Domini Cane, altså Herrens hunder. Jeg kan dessverre på ingen måte påstå at jeg er dominikaner, jeg er bare en hund i Herrens vingård, som gjør mitt beste for å forstå, og leve min tro.

Mann 46 år, søkende og tvilende i flere år. Tar sine første skritt inn i en ny "verden". Det ukjente, men også kjente begreper. Lærer og holder seg til de 7 Sakramenter. Gråt da han så minne-video til Johannes Paul II. Noe skjer i meg, og med meg....."Og jeg er helt overbevist om dette, at Han som har begynt den gode gjerning i dere, vil fullføre den intil Jesu Kristi dag"... Fil. 1:6